Sunday, June 18, 2006







Så kära mammsis här har du lite kort på Theo =D



Fick hem min min underbara vovvsing i torsdag, och redan känner jag mig som en sliten 5 barnsmor, haha ok lite överdrifft där...men de e fullt ös hela tiden, upp, pissa,äta, leka, pissa, träna, pissa, äta, pissa, leka, sova, så fortsätter det hela dagarna. Och min stackars mamma som ringer och vill prata lite med sin snorpa får bara höra, aaah kan inte nu mamma måste ut me Theo haha och när han väl sover så gör jag också det, men vi börjar få lite ordning på rutiner nu.
Men shit va mycket en sån lite skrutt kan göra för en, har gått runt med ett stort leende sen i Torsdags, helt underbart!
Måste tacka mina vänner som snällt passar Theo när jag går in i affären tack mickan och maria och det största tacket till Jocke som kört mig fram och tillbaks till Jönköping ett antal gånger, många drinkar till han i sommar haha...
love life

2 comments:

Anonymous said...

Äntligen! Men jisses en sån liten kojv! Allegosingen da..Hoppas ni har det bra Snopran. Ja det är tur du har dina vänner nu, när det behövs.

Anonymous said...

Men en sån liten skruttis! Jag tog kopia på korten som jag tänkte sätta in i min hemsida senare. Ja, du låter som en trött småbarnsmammam Snorpan. Gissa om "mormor" vill komma och hälsa på..*suck* Hur går det med råttorna nu då? Har du kvar de?

Stor kram. Hörs gumman